Un bărbat de 32 de ani, din comuna Măgura a fost reținut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Măgura au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 32 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, în dimineaţa zilei de 24 decembrie 2019, bărbatul de 32 de ani se afla pe drumul comunal şi pe fondul unui conflict spontan cu un localnic, de 45 de ani, i-ar fi aplicat acestuia mai multe lovituri la nivelul feţei.

În urma agresiunii, victima în vârstă de 45 de ani a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, necesitând internarea.

La data de 08 ianuarie a.c. bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat instanţei care a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Reacţiile persoanelor care acţionează prin violenţă sunt imprevizibile. Sfatul nostru este să nu vă puneţi în pericol integritatea corporală sau chiar viaţa. Toate agresiunile au un lucru în comun: ele folosesc violenţa şi pun persoanele agresate în pericol. Evitaţi persoanele irascibile, evitaţi orice conflict cu acestea, nu-i jigniţi şi nu-i încurajaţi. Nu daţi curs provocărilor venite de la persoane aflate în stare de ebrietate. (sursa: IPJ Bacău)