Un bărbat din Bucureşti a iesit pe geamul balconului aflat la etajul 7 şi ar fi ameninţat că se aruncă în gol, dacă Liviu Dragnea nu este eliberat din puşcărie, relatează observator.tv.

Totul s-a petrecut vineri, 14 iunie. Bărbatul stătea agăţată în exteriorul balconului situat la etajul 7 al unui bloc de pe Bulevardul Unirii din București şi îşi striga nemulţumirile.

„Nu am stat decât 2-3 minute. Vorbea cu el prin staţie unul cu «Dialog» scris pe vestă. Şi spunea ceva de «Domnul Preşedinte Dragnea», apoi mai mulţi dintre vecini şi un poliţist discutau că vrea să se sinucidă că nu îi dau drumul lui Dragnea din puşcărie“, a spus unul dintre martorii care au relatat incidentul pe Reddit, conform adevarul.ro.

Mai multe echipaje de poliţie și ambulanțe au sosit la faţa locului, iar negociatorii au reuşit până la urmă să-l determine pe bărbat să renunţe la gestul său nesăbuit şi să intre în casă.

Liviu Dragnea se află la Penitenciarul Rahova, după ce a fost condamnat definitiv de Curtea Supremă la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman, în care preşedintele PSD a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu. Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă. (foto: reddit.com)