Oneștenii vor beneficia în curând de un magazin Dedeman la cele mai înalte standarde, după ce conducerea companiei a luat decizia de a amenaja un spațiu nou, pe o suprafață totală de 30.000 de metri pătrați, la ieșirea din oraș spre Adjud.

Lucrările de construcție a noului magazin Dedeman de la Onești sunt în toi, iar potrivit surselor UNU PE TROTUȘ acesta ar putea fi inaugurat chiar în această primăvară, cel mai probabil în luna mai.

Ca să vă faceți o idee, noul magazin Dedeman de la Onești ar urma să aibă cu 1.000 de metri pătrați mai mult decât magazinul Dedeman Comănești, după cum susțin sursele noastre. “Cel mai probabil, odată cu inaugurarea noului magazin Dedeman de la Onești, Dedeman Comănești va înregistra o scădere a vânzărilor. Dar asta nu e de mirare. Până acum, pentru că Oneștiul nu avea o ofertă atât de bogată de produse, din cauza spațiului restrâns de expunere și depozitare, mulți clienți din această zonă se îndreptau către magazinul de la Comănești. Începând din mai însă, absolut toate articolele ce se găsesc la Comănești vor fi disponibile și la Dedeman Onești”, a precizat sursa UNU PE TROTUȘ.

La deschidere, clienții viitorului magazin Dedeman de la Onești vor fi așteptați cu marfă nouă. “Toată marfa care există astăzi pe stocul magazinului Dedeman de pe Calea Slănicului va fi strânsă și va fi distribuită către alte magazine din țară, astfel că pe rafturile și în depozitul noului magazin de la Onești se va găsi doar marfă nouă”.

Noul magazin Dedeman de la Onești va dispune în plus de o zonă fast-food, spații mari de expunere pentru materialele de construcții și o ofertă mai bogată de produse față de vechiul magazin precum și de o parcare mult mai încăpătoare.

Nu în ultimul rând, numărul angajaților Dedeman Onești va crește cu circa 70 de persoane.