Șapte persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier care a avut loc marți după-amiază, pe DN2 – E85, în comuna băcăuană Cleja și în care au fost implicate un microbuz plin cu pasageri și un TIR.

„Astăzi, în jurul orei 13.25, un microbuz care efectua cursă regulată pe direcția Bacău-Sascut, condus de un bărbat de 44 de ani, a acroșat un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă care se afla staționat pe acostamentul consolidat, pe DN 2-E 85, pe raza localității Cleja, conducătorul auto efectuând activități de depanare, pe partea dreaptă a semiremorcii.

Din impact a rezultat rănirea a 7 pasageri din microbuz, cu vârste cuprinse între 16 şi 74 de ani, și conducătorul auto al ansamblului de vehicule care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Atât șoferul tirului, cat și cel al microbuzului au fost testați alcoolscopic, rezultatul indicând faptul ca nu se aflau sub influența alcoolului.

Colegii sunt la fata locului și desfășoară toate activitățile in vederea stabilirii împrejurărilor comiterii accidentului rutier. Traficul se desfășoară alternativ.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisar Cătălina Păduraru. (foto: ISU Bacău)