O femeie în vârstă de circa 40 de ani a fost accidentată mortal, în cursul nopții trecute, de un tren de marfă, în municipiul Bacău, a informat ISU Bacău. Nu se cunosc încă împrejurările în care s-a produs tragicul accident feroviar.  

„În cursul nopții trecute, 02 februarie a.c., pompierii băcăuani au intervenit în municipiul Bacău, strada Gării, în urma unui apel primite pe Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112 care anunța faptul că o persoană a fost accidentată de un tren marfar.

De urgență, la locul solicitării s-a deplasat o ambulanță SMURD, o ambulanță SAJ și o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Din nefericire, victima, o persoană de sex feminin (aproximativ 40 de ani), prezenta multiple traumatisme incompatibile cu viața, fiind declarat decesul de către echipajul medical aflat la fața locului”, a declarat Ema Tereş, purtător de cuvânt al ISU Bacău.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de ucidere din culpă.

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate in dificultate. Vă solicităm să anunțați orice eveniment care poate pune în pericol viața, bunurile sau mediul înconjurător la Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112 (foto: imagine ilustrativă)