Criminalul din Oneşti, Gheorghe Moroşan a fost audiat în această dimineaţă, după ce a fost detubat, însă nu a refuzat să comunice cu anchetatorii, scrie antena3.ro.

”Nu a fost prea vorbăreţ Gheorghe Moroşan cu procurorii. Evoluţia stării sale de sănătate din ultimele 24 de ore a permis detubarea sa. Medicii au hotărât acest lucru de dimineaţă, iar în momentul în care au stat de vorbă cu el şi-au dat seama că poate sta de vorbă mai departe şi cu anchetatorii, aşa că l-au chemat pe procurorul de caz şi acesta a venit. A venit şi avocatul lui Gheorghe Moroşan. I-au pus mai multe întrebări, însă acesta a refuzat să răspundă întrebărilor procurorului, motivând că starea de sănătate nu îi permite acest lucru. În schimb, procurorul, timp de 10-15 minute i-a adus la cunoştinţă că este suspect pentru omor deosebit de grav, pentru ceea ce s-a întâmplat la Oneşti, însă atât deocamdată.

În următoarele zile, medicii speră ca starea de sănătate a lui Gheorghe Moroşan să fie mai bună şi îl transfere de pe secţia de Terapie Intensivă pe o altă secţie a Spitalului Judeţean din Bacău, iar în acel moment va fi chemat din nou procurorul care va sta din nou de vorbă cu Gheorghe Moroşan. Rămâne de văzut dacă acesta îi va răspunde acestuia întrebărilor pe care le va pune. În tot acest timp, Gheorghe Moroşan este supravegheat non-stop de doi jandarmi. Aceştia sunt schimbaţi la fiecare opt ore pentru a-l supraveghea şi a nu exista niciun risc, dacă starea de sănătate îi permite să plece din spital, sau altcineva să intre la el în salon”, a transmis Cristi Popovici, reporter Antena 3.

Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Gheorghe Moroșan – AICI