UPDATE – 19.33: Bilanț TRAGIC în criza ostaticilor, din ONEȘTI: DOI MORȚI și un rănit grav – DETALII AICI

UPDATE – 16.18: „În cursul acestei zile, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au fost sesizați că un bărbat, de 60 ani, din Onești, ar fi reținut, împotriva voinței lor, într-un imobil din localitate, doi bărbați, care efectuau lucrări de reparații la un imobil ce i-a aparținut celui în cauză în trecut.

La fața locului, s-au deplasat echipe de polițiști, inclusiv un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, pentru luarea măsurilor legale.

Vom reveni cu amănunte, pe măsură ce acestea vor putea fi făcute publice, fără a prejudicia activitățile operative de la fața locului”, ne-a declarat comisar Gabriela Ciobanu – IPJ Bacău.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Zeci de polițiști, de jandarmi și de pompieri au fost mobilizați, în acest moment, în Onești, într-o situație de criză, pe strada Stirenului. Deocamdată, fiindcă acțiunea oamenilor legii este în plină desfășurare, se păstrează o discreție maximă, pentru a nu a se crea panică.

Din informațiile UNU pe Trotuș, aflate pe surse, ar fi vorba despre un bărbat recalcitrant, cu un cuțit, care proferează amenințări.

În imaginea alăturată se pot vedea o mașină de poliție, o dubă de poliție și una de jandarmi și o ambulanță SAJ.

Strada este blocată complet, iar mașinile parcate acolo au fost degajate.

Știre în curs de actualizare.