Un nou incendiu în comuna Mănăstirea Cașin, situată în apropierea municipiului Onești. După ce săptămâna trecută au avut loc nu mai puțin de trei incendii, în urma cărora trei gospodării au fost grav afectate, duminică, 23 ianuarie, s-a dat din nou alerta.

Un alt incendiu a izbucnit la casa unei bătrâne din Prisaca. Din fericire, bătrâna a fost evacuată la timp, iar flăcările au fost stinse în scurt timp, înainte să producă distrugeri uriașe.

Autoritățile locale au anunțat deja că bătrânei i se va monta o sobă nouă și i se va repara porțiunea de acoperiș afectată de incendiu.

„Astăzi am avut un alt incendiu la casa bătrânei Vasilache, din Prisaca. Din fericire, incendiul a fost lichidat repede de către pompierii veniți la fata locului.

Bătrâna a fost evacuată iar mâine, cu ajutorul mănăstirenilor noștri săritori, voluntari ai serviciului SVSU, angajați ai primăriei și domnului Dorel Fânaru, omniprezent la fiecare nenorocire, îi vom monta o sobă nouă și îi vom repara porțiunea de acoperiș avariată”, au precizat reprezentanţii Primăriei Mănăstirea Cașin.

Incendiul de astăzi de la casa bătrânei Vasilache este al patrulea produs în decurs de nici două săptămâni în comuna Mănăstirea Cașin, ceea ce a determinat autoritățile să ia toate măsurile pentru a preîntâmpina astfel de evenimente nedorite. Nu în ultimul rând, cetățenii sunt sfătuiți să încheie o asigurare a locuinței – AFLĂ AICI TOATE DETALIILE. (foto: Primăria Mănăstirea Cașin)