Astăzi s-a reluat campionatul Ligii a 4-a la fotbal organizat de AJF Bacău, iar în runda de debut a returului, în Seria „Valea Trotușului” s-a disputat derby-ul dintre liderul la zi al clasamentului, Sportul Onești, și FC Viitorul/CSȘ Onești.

Partida, care s-a desfășurat pe stadionul comunal din Oituz, s-a încheiat cu scorul de 2-2 (2-1), după o evoluţie spectaculoasă a scorului. FC Viitorul a marcat prima, dar până la pauză Sportul Onești a întors rezultatul în favoarea sa. Finalmente, derby-ul s-a încheiat nedecis, după ce „verzii” au mai punctat și ei o dată.

În urma acestui rezultat, Sportul Onești a rămas la șase puncte distanță de FC Viitorul, fiind totodată singura echipă din campionat fără înfrângere.

Pe de altă parte, meciul de azi este primul din actuala stagiune în care Sportul Onești nu câștigă. Înaintea acestei dispute, Sportul avea o linie de clasament impecabilă, 11 victorii din tot atâtea meciuri disputate.

Clasament la vârf: 1. Sportul 34p (11 victorii, o remiză, nicio înfrângere, golaveraj 60-7), 2. FC Viitorul 28p (9 succese, o remiză, 2 înfrângeri, golaveraj 57-10).