FC Viitorul Curița a revenit astăzi pe teren într-un meci oficial, după o pauză prelungită impusă de pandemia de coronavirus. Pe terenul CSM din Onești, echipa pregătită de Rareș Mihalache s-a impus cu scorul de 5-0 (1-0) în fața formației Gauss Bacău, în prima partidă din cadrul turneului final pentru desemnarea campioanei județului Bacău.

Silviu Lupu a deschis scorul pentru FC Viitorul Curița și tot el l-a majorat în repriza a doua. Sitaru și Buștihan au dus scorul la 4-0, iar Chiriac a închis tabela, 5-0 pentru alb-verzi.

FC Viitorul Curița a evoluat în formula: Drug – A. Mihalache, Sitaru, Ghețu, A. Mîșu – Pintilie, M. Toader, Corman, Raican, Chiriac – S. Lupu. Au mai jucat: Marcu, Buștihan, Socaciu, Vătămanu, Chiuchiu.

FC Viitorul Curița va evolua mâine la Faraoani, cu echipa locală, iar miercuri, la Săucești, este programată prima confruntare cu Dinamo Bacău, principala adversară la promovare a grupării de lângă Onești.

Din cauza pandemiei de coronavirus, sezonul 2020-2021 al Ligii a 4-a Bacău se desfășoară într-un format extrem de restrâns, cu doar patru echipe (Curița, Gauss, Dinamo Bacău și CS Faraoani), singurele care și-au permis să cheltuie bani pentru teste rapide antigen COVID-19.

Se joacă tur-retur, primele două clasate la capătul celor șase runde urmând să dispute finala pentru desemnarea campioanei județene, într-o singură manșă, pe teren neutru.

În drumul către Liga a 3-a, campioana județului Bacău va mai disputa apoi două baraje, cu o altă campioană dintr-un județ din Moldova și cu o grupare din al treilea eșalon.