O tentativă de furt a avut loc aseară, în Onești, la un magazin de bijuterii din cadrul mall-ului Victoria Shopping Center, după ce o persoană necunoscută a încercat să sustragă mai multe bijuterii din aur. Vânzătoarea magazinului a acționat imediat butonul de panică, iar atacatorul, speriat, a plecat în grabă.

Ce spun polițiștii despre tentativa de furt de la mall-ul din Onești, de marți seară:

„La data de 27 februarie a.c., polițiștii din Onești au fost sesizați de către dispeceratul de monitorizare al unei societăți de pază despre faptul că, la un magazin de bijuterii din municipiu a fost acționat butonul de panică.

Din primele verificări a reieșit faptul că, la data de 27 februarie a.c., în jurul orei 18:50, în incinta unui magazin cu obiect de activitate repararea ceasurilor și a bijuteriilor din aur, situat într-un complex comercial din municipiu, ar fi pătruns o persoană necunoscută care ar fi încercat să sustragă bijuterii din aur. Acțiunea a fost întreruptă de o angajată a societății care a acționat butonul de panică și a alertat autoritățile, persoana în cauză părăsind magazinul și deplasându-se într-o direcție necunoscută.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt, depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei și dispunerea măsurilor legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Gabriel Dumitrache. (foto: imagine ilustrativă)