Trupa Millenium Band” din Chișinău, unul dintre cele mai apreciate grupuri muzicale din Republica Moldova, revine la Onești pentru un nou spectacol de gală, cu ocazia Zilei Femeii.

Gazda evenimentului este restaurantul “Hanul din Borzești”, iar dat fiind condițiile speciale în care se va desfășura, impuse de pandemie (sala poate fi ocupată la doar 50% din capacitate), locurile sunt limitate.

Olga Gorcinschi, violonista și solista trupei, promite un show de zile mari, cum suntem obișnuiți de altfel, chiar dacă petrecerea din acest an dedicată Zilei Femeii va avea anumite particularități, determinate de pandemia de coronavirus: restaurantul va fi deschis doar până la orele 23.00, nu vor exista reprize de dans, etc.).

“Vă așteptăm cu muzică de suflet, bucate delicioase și băuturi alese, toate oferite pe săturate – aperitiv bogat, felul II, desert, whisky, apă, suc, vin și cafea la discreție”, ne îmbie amfitrionii spectacolului.

Sărbătoarea Zilei Femeii de la “Hanul din Borzești” va avea loc sâmbătă, 6 martie, cu începere de la orele 17.00, iar rezervările se pot face la numărul de telefon: 0742.581.773.