În cadrul turneului național Direcția 5 Povestea noastră – 30 de ani”, renumita trupă  înființată în 1991 va ajunge și la Onești.

Direcția 5 va concerta la Onești în ziua de marți, 10 martie, ora 19.30, la Cinematograful Capitol.

Actuala componență a trupei: Marian Ionescu (chitară bass, pian, compozitor), Cristi Enache, Marius Keseri, Nicu Damalan, Carmin Ionescu.

Va ajunge la Onești și Alinka (ex-Asia), care are o colaborare strânsă cu Direcția 5.

Printre cele mai populare piese ale trupei se numără “O fată ca ea”, “Forever Love” (feat Lidia Buble), “Plin de furtuni”, “Ai un loc”, “Te iubesc” (feat Alinka).

“Avem de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși, că muzica noastră v-a plăcut.

Vă mulțumim pentru tot și numele turneului nostru se leagă perfect cu titlul cântecului nostru: „POVESTEA NOASTRĂ”.

În acest turneu aducem pe scenă cântece care v-au bucurat în toți acești ani plus unele noi-nouțe, pe care, dacă avem noroc, le veți iubi. Semnează: Direcția 5”, este invitația la spectacol lansată oneștenilor de Direcția 5.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay.

Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.