Berăria La Michele îl are ca invitat vineri, 13 decembrie, pe renumitul iluzionist Leonard Iozefini. Acesta va veni în fața publicului cu reprezentații inedite de magie, dar și cu un număr de stand-up comedy.

Leonard Iozefini este fiul unui celebru iluzionist din România, Aurel Iosif, care s-a născut în 1916 și a decedat la 10.11.1994. Leonard Alexandriuc, născut în afara căsătoriei, nu i-a păstrat numele de familie tatălui său, ci doar pe cel de scenă, Leonard Iozefini.

Tatăl lui Leonard Iozefini a învățat meserie de la un magician american, Mery King, la un circ, unde se aciuase după ce a fugit de acasă, pe când avea doar 13 ani.

Aurel Iosif “Iozefini” a ajuns ulterior director al Circului de Stat din București, funcție deținută timp de două decenii. A apărut în câteva filme, cum sunt cele din seria inspirată de lumea circului: Saltimbancii, Fram-ursul polar, Un saltimbanc la Polul Nord și BD intră în acțiune. A scris scenarii.

“Această meserie (n.r. – de iluzionist) nu se practică de dragul banilor, ci din pasiune”, spune Leonard Iozefini.

Spectacolul lui Leonard Iozefini de la berăria La Michele, de vineri, va începe la ora 20.00 și va avea intrarea liberă.