Trei bărbați, autorii unui furt într-un cramă de vinuri din sudul regiunii Bordeaux (Franța), au uitat la locul jafului declarația pe proprie răspundere care avea trecută pe ea adresa lor. Au fost ridicați de jandarmi de la domiciliul lor din Saint-Pierre-d’Aurillac, notează observatornews.ro.

Jandarmii brigăzii Langon nu au pierdut mult timp până să pună mâna pe ei. Vineri seara, trei bărbați în vârstă de 36, 41 și 45 de ani s-au prefacut că vor să cumpere vin în magazinul unei moșii viticole din Pian-sur-Garona, în apropiere de Saint-Macaire, în sudul Gironde.

În timp ce doi dintre ei au distras atenția vânzătorului, al treilea a intrat într-o cameră alăturată unde era depozitată casa de marcat, din care a furat 40 de euro. În cele din urmă surprinși de vânzător, cei trei bărbați au fugit. Însă, panicat, unul dintre ei a pierdut declarația pe propria răspundere, pe care trecuse adresa unde locuiește, scrie sudouest.fr.

Jandarmii au mers la adresa din declarație și i-a arestat pe cei trei. Ei vor fi judecați la Curtea Penală din Bordeaux. (foto: imagine ilustrativă)