Gala Locală Transilvania Broker Onești-Bacău a avut loc sâmbătă, 17 februarie, la Salonul “Bellona”, din Onești, printre participanți numărându-se și reprezentanți ai celor mai mari asiguratori din România – Allianz Țiriac, Asirom, City Insurance, Euroins, Generali, Groupama, Omniasig, Uniqa și Gothaer.

În deschiderea evenimentul s-au ținut mici alocuțiuni, Florentin Iftime, director zonal Transilvania Broker, arătând că “primele încasate au crescut în 2017 față de anul precedent cu peste un milion și jumătate de lei, de la 6.457.660 lei la 8.129.239 lei (n.r. – vezi tabelul alăturat). Aceste cifre confirmă faptul că în cadrul echipei noastre se muncește bine, cu seriozitate și profesionalism. De altfel, țin să precizez că din 2011, de când am plecat împreună pe acest drum, am crescut constant, ceea nu poate decât să mă bucure. De aceea țin să le adresez tuturor felicitări!”

În 2017, asistenții în brokeraj ai Transilvania Broker de Asigurare din județul Bacău au încheiat un număr de 29.560 de polițe, cu aproape 12.000 mai multe decât în anul precedent.

Cei mai buni asistenți în brokeraj au fost recompensați cu premii diverse (inclusiv tablete) de către reprezentanții asiguratorilor.

  • Top – Unit Manager: Florentin Iftime, Doina Dumache, Cătălin Scînteie;
  • Top încasări personale: Claudiu Mihăilă, Alexandru Andronache, Ștefan Sandu;
  • Top încasări facultative: Cristian Lazăr, Claudiu Mihăilă, Nicușor Pașcu.

“Pentru acest an ne dorim în primul rând să fim sănătoși și să ne menținem acest trend ascendent”, a mai menționat Florentin Iftime.

Transilvania Broker de Asigurare are o arie operațională considerabilă, desfășurându-și activitatea în 38 de județe din toată țara cu o rețea de peste 1.500 de colaboratori. În portofoliul de clienți al Transilvania Broker de Asigurare sunt peste 900.000 de persoane fizice și juridice.