Vremea extremă a provocat tragedii la indigo la numai 24 de ore distanţă. Primarul unei comune din Constanţa a murit, după ce o creangă desprinsă de vânt a străpuns maşina în care se afla. Lovitura a fost atât de puternică încât medicii nu au putut să îl salveze. Ieri, un copac smuls din rădăcini a ucis un băiat de 14 ani. Adolescentul se întorcea de la schi împreună cu părinţii, relatează observatornews.ro.

Accidentul s-a petrecut în jurul prânzului, aproape de intrarea în staţiunea Neptun. Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albeşti, mergea cu maşina către Constanţa. Din senin, a lovit tragedia.

Din cauza vântului extrem de puternic, o creangă dintr-un arbore s-a rupt, a căzut pe maşină, iar şoferul nu a avut nicio şansă. Maşina a mers din inerţie 100 de metri până când a căzut în lizieră.

Creanga a străpuns parbrizul şi capota ca un glonţ. Medicii au ajuns de urgenţă la faţa locului. N-au mai putut face nimic pentru bărbatul de 67 de ani. Gheorghe Moldovan era la al patrulea mandat la cârma comunei.

Cazul este asemănător cu cel petrecut ieri după-amiază la intrarea în Reşiţa, în care şi-a pierdut viaţa Alex, un băiat de 14 ani.

Adolescentul se întorcea de la schi cu părinţii. Era pe locul din dreapta, iar la volan era tatăl său, când un copac cu un diametru mai mare de jumătate de metru a fost smuls cu tot cu rădăcini din pământ de vântul puternic și a căzut pe mașină. (foto: observatornews.ro)