Un bărbat de 68 de ani, din localitatea băcăuană Palanca, și-a găsit sfârșitul într-un accident teribil, după ce nu a mai reușit să-și strunească calul speriat. Animalul a luat-o la fugă cu tot cu căruță, iar bărbatul a fost târât circa 300 de metri, suferind mai multe leziuni grave care aveau să-i cauzeze moartea. Consoarta bărbatului a scăpat teafără, cu câteva răni, după ce a căzut din căruță înainte ca animalul să o ia la galop.

“La data de 8 iulie a.c., în jurul orei 20.00, poliţiştii din Moineşti au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările producerii unui eveniment cu victime pe strada Emil Rebreanu din localitatea Palanca.

Din primele verificări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că un atelaj hipo tractat de o cabalină, în care se aflau două persoane, respectiv un bărbat de 68 ani şi o femeie de 64 ani, a staţionat în faţa unui local public, iar la plecarea de pe loc, cabalina s-a speriat şi a scăpat de sub control.

Ulterior, femeia din atelaj a fost proiectată pe carosabil, bărbatul de 68 ani a fost târât pe o distanţă de aproximativ 300 metri, iar la scurt timp acesta a decedat. Femeia de 64 ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a declarat subinspector Gabriela Ciobanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău. (foto: imagine ilustrativă)