UPDATE – 19 iunie, ora 09.18: Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, agent șef adjunct Cătălina Crețu, ne-a declarat că „nu există suspiciuni cu privire împrejurările în care a survenit decesul persoanei respective. Acesta s-a produs după ce bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut de pe podețul șubred în albia râului Slănic, în urma rănilor suferite”.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Bărbatul, care avea în jur de 50 de ani, a fost găsit fără suflare de pompierii solicitați să intervină prin intermediul apelului unic de urgență “112”, în această după-amiază (n.r. – duminică, 17 iunie).

Din sursele UNU pe Trotuș, bărbatul decedat s-ar numi Cătrințașu, iar tragedia s-ar fi petrecut azi-noapte (sâmbătă, 16 iunie, spre duminică, 17 iunie).

Pompierii salvatori, alertați la numărul unic de urgență “112”, au recuperat trupul fără suflare al bărbatului în această după-amiază, de sub o punte care traversează râul Slănic și care ducea spre locuința victimei.

Nu se știe în acest moment dacă este vorba despre un accident (bărbatul să se fi dezechilibrat și să fi căzut de pe punte) sau de un act criminal (există voci care afirmă că acesta ar fi fost împins).

Împrejurările exacte în care s-a produs  decesul vor fi stabilite de polițiștii criminaliști, care au deschis o anchetă. Polițiștii criminaliști iau în calcul orice variantă.