UPDATE 17.45: “În referire la accidentul rutier produs la data de 10.01.2020, ora 18.00, în Buhuși, precizăm faptul că, în urma verificărilor și investigațiilor efectuate de politiștii rutieri, a fost identificat conducătorul auto care ar fi părăsit locul faptei.

Bărbatul de 34 de ani ar fi condus un autoturism neînmatriculat la momentul accidentului rutier.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul neînmatriculat, părăsirea locului accidentului și ucidere din culpă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru.

ȘTIREA INIȚIALĂ

O femeie de 69 de ani și-a pierdut viața într-un accident rutier care s-a petrecut ieri, la Buhuși. Femeia, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis, a fost lovită pe rând de două mașini, leziunile suferite fiindu-i fatale, relatează bacau.net.

“Vineri, 10 ianuarie, un bărbat de 31 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Piatra Neamț-Bacău, ar fi surprins și accidentat o femeie de 69 de ani care s-ar fi angajat în traversarea străzii, neregulamentar.

Din aceeași direcție de mers, un alt autoturism ar fi accidentat victima și ar fi părăsit locul faptei.

Se continua cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului”, scrie sursa citată. (sursa foto: bacau.net)