A murit instantaneu, în urma accidentului teribil: aceasta este soarta tristă a șoferului de camion în vârstă de 44 de ani care și-a pierdut viața pe autostrada A4, în Italia, în după-amiaza de marți, 16 martie, scrie Brescia Today, citat de libertatea.ro.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 18:00, între stațiile de taxare Brescia Est și Desenzano, pe sensul de mers spre Veneția, în dreptul localității Calcinato, din provincia Brescia. Un șofer de camion de origine română, în vârstă de 44 de ani, a fost victima tragicului accident rutier marți după-amiază pe autostrada A4. Conducea un vehicul greu când, în jurul orei 18:00, a lovit complet vehiculul articulat din fața sa: la impact, cabina practic s-a mototolit, fiind redusă la o țesătură de foi metalice, iar bărbatul a murit instantaneu, din cauza violenței impactului.

Ulterior s-a aflat că pe bărbat îl cheamă N. B. și este din Onești.

Acesta a fost eliberat cu instrumente de descarcerare de pompierii din Brescia, la fața locului intervenind și o echipă de sprijin cu o macara, dar încercările disperate de a-l resuscita făcute de către medici și lucrătorii din domeniul sănătății au fost inutile: rănile suferite au fost prea grave.

Există mai multe ipoteze luate în calcul de agenții care investighează tragedia: impactul direct ar putea fi consecința unei neatenții sau a unei boli bruște, dar și a unei defecțiuni a camionului. Din acest motiv, vehiculul a fost pus sub sechestru. (foto: Brescia Today)

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndoliate!