O femeie a fost luată de ape, sâmbătă după-amiază, în satul Albeşti Ungureni din judeţul Argeş, ea fiind scoasă la mal de localnici. Femeia era în stop cardio-respirator, dar în urma manevrelor de resuscitare aceasta prezenta „activitate cardiacă”, fiind transportată la spital. Din păcate, acolo femeia s-a stins din viață.

Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş au fost solicitate să intervină, sâmbătă, în cazul unei femei luate de apă, în localitatea Albeşti de Argeş, satul Albeşti Ungureni, scrie News.ro.

La sosirea acestor, femeia fusese scoasă din apă de localnici.

Ea era în stop cardio-respirator şi un echipaj SMURD a început manevrele de resuscitare, în sprijin venind şi un echipaj de la Ambulanţă.

Ulterior, ISU Argeş a anunţat că femeia are activitate cardiacă şi este transportată la spital de către un echipaj mixt SMURD – SAJ.

Spre seară, Poliția Argeș a anunțat că femeia a decedat la spital.

„La data de 03 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi căzut în albia unui pârâu din localitatea Albeștii de Argeș și ar fi fost luată de ape.

Pentru salvarea femeii, la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș și pompieri. Femeia, care fusese extrasă din apă de către un localnic, prezenta semne vitale.

Echipajele medicale specializate au efectuat manevre de resuscitare și au transportat-o la spital.

Din păcate, la scurt timp, femeia a decedat. Din primele verificări, s-a stabilit faptul că, în jurul orei 16.00, femeia, de 55 de ani, din Albeștii de Argeș, ar fi încercat să traverseze, pe o punte improvizată, Pârâul Valea Povernii, și ar fi căzut în apă, fiind salvată, de către un localnic, la aproximativ 2 km, în aval”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș. (foto: imagine ilustrativă)