(P)  

Tot scandalul cu refuzul termoscanării de la intrarea în unitatea Kaufland Ferentari s-a dovedit a fi doar o scenă regizată de adepții lui Gregorian Bivolaru din MISA. Se pare că totul a fost făcut doar pentru a capta atenția publicului asupra lor, notează bugetul.ro.

Personajele sunt: Doru Ștefanache, expert TS, Sorina Ștefanache, jurnalist și Tiberiu Galambos, reprezentant al Asociației Civică Dreptatea.

După ce au venit împreună, în parcarea magazinului cei patru se despart și fiecare își preia rolul. În imagini se poate observa cum primul ajuns la fața locului este operatorul care va filma întreg scandalul. Montajul va fi postat de George Adamescu.

Un bărbat a fost încătușat de polițiști, pe motiv că ar fi refuzat să i se ia temperatura la intrarea într-un Kaufland din cartierul Ferentari.

Poziția oficiala a hipermarketului: „Incidentul a avut loc acum doua zile si a fost regizat, cu scopul de a crea senzational, cele doua persoane purtand microfon si fiind insotite de un cameraman profesionist. Va confirmam ca agentii de paza au respectat procedurile, ce includ contactarea autoritatilor competente pentru gestionarea cazurilor de agresivitate si nerespectare a legii. Indemnam clientii sa respecte masurile de protectie la cumparaturi, sa isi pastreze calmul si sa puna sanatatea lor si a celorlalti pe primul loc. Facem toate eforturile pentru a preveni raspandirea virusului si suntem in permanent contact cu autoritatile.”

Articolul integral AICI