Colectivul tipografiei și editurii Magic Print Onești a marcat sosirea primăverii printr-o petrecere de neuitat, la pensiunea “Ferma Veche”, de la Bogdana, la invitația directorului general, Maria Dohotaru.

Distracție și voie bună la petrecerea angajaților Magic Print Onești – editori, tehnoredactori, tipografi, mașiniști, etc. – de 1 martie. Timp de mai multe ore, salariații Magic Print Onești au râs, au dansat, au mâncat, au băut, într-un cuvânt s-au destins, știut fiind cât de solicitant este domeniul tipografic și cât de mult stres implică activitatea într-o tipografie.

Tocmai de aceea, o asemenea petrecere, cum a fost cea de vineri, nu este doar binevenită pentru tipografi, ci și binemeritată.

Pentru directorul general Maria Dohotaru, a fost o ocazie excelentă de a le reaminti angajaților cât de mult îi apreciază, aspect care a și fost subliniat de altfel, printr-un scurt speech ținut de aceasta la începutul “dezmățului”.

Tot Maria Dohotaru și-a îndemnat apoi salariații să nu facă rabat de la distracție, iar aceștia au demonstrat chiar și pe ringul de dans că formează o echipă puternică.

Tipografia Magic Print din Onești este una dintre cele mai importante tipografii din estul țării, care s-a impus pe piața de profil prin serviciile și produsele de calitate pe care le oferă de peste două decenii.