Terasa Garden&Grill din Onești, din cadrul complexului hotelier Trotuș, își așteaptă de câteva zile amatorii de fructe de mare cu un nou preparat: midii în sos de vin.

Când spui midii, mulți oameni se gândesc la o delicatesă piperată ca preț, pe care o poți găsi doar în restaurantele cu specific pescăresc sau italienesc. Nu este chiar așa. De curând, în meniul terasei “Garden&Grill” a fost introdus un preparat absolut delicios: midii în sos de vin.

“Fructele de mare sunt, fără doar și poate, un deliciu, aflându-se în topul preferințelor multor oneșteni. Aveam deja în meniu calamar pane, am venit acum cu midii în sos de vin și, în funcție de cerere, vom diversifica și mai mult oferta, a spus Ionuț Chealfă, administratorul complexului hotelier Trotuș.

Românii și implicit oneștenii au devenit tot mai interesați de fructele de mare care, deși intră în continuare în categoria produselor elitiste, se regăsesc din ce în ce mai mult în obiceiurile de consum.