Scandalurile iscate într-o familie din localitatea Horgești, județul Bacău au fost pe punctul de a se încheia cu o tragedie. Un bărbat de 54 de ani și-a ieșit din minți când a văzut că fiica lui și soția au fost lovite de iubitul fetei, relatează stirileprotv.ro.

Omul a ripostat cu un cuțit de bucătărie. Mai înainte, de față cu el, tânărul pe care l-a înjunghiat i-ar fi aplicat mai întâi o palmă iubitei sale, iar când mama acesteia i-a cerut socoteală pentru gestul făcut, ar fi urmat ea la rând.

Aflat sub influența băuturilor alcoolice – “Tăticuera amețit și el”, spune fata agresată de iubit – bărbatul de 54 de ani și-a pierdut de tot cumpătul și l-a atacat pe tânărul de 23 de ani cu un cuțit, pe care i l-a înfipt în gât.

Strigătele tuturor i-au alertat pe vecinii care au sunat imediat la 112.

În final, tatăl fetei a fost reținut pentru tentativă de omor.

Potrivit sursei citate, tânărul de 23 de ani are o relație de mai mulți ani cu fiica suspectului și au împreună doi copii. Însă certurile în familie erau la ordinea zilei, spun apropiații.

Pacientul a fost adus în UPU cu plagă înjunghiată la nivelul gâtului. S-au luat toate măsurile de urgență, s-a intervenit și, actualmente, pacientul este în Secția de Terapie Intensivă, sub monitorizare”, a spus reprezentantul spitalului din Bacău unde a fost adus tânărul rănit.

„În prezent, inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore. Este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor”, a declarat Cristinel Ciocântă, procuror criminalist.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă să stea după gratii 10 ani.