Oneșteanul Tavi Oprea (29 de ani), care a omorât în bătaie o bătrână în vârstă de 78 de ani, în urmă cu un an, pe casa scării unui bloc de pe strada Aleaa Crinilor, din Onești, și-a primit sentința.

Tânărul, care a fost câştigătorul primei ediţii a show-ului culinar “Hell’s kitchen”, de la Antena 1, a fost condamnat de Tribunalul Bacău la zece ani şi patru luni închisoare pentru omor şi consum ilicit de droguri, decizia fiind definitivă.

Tânărul din Onești se afla sub influența drogurilor când a comis crima.

Acesta venise de la înmormântarea bunicii sale, în ziua în care a comis gestul abominabil.

Cazul a fost prezentat în exclusivitate de ziarul UNU PE TROTUȘ – detalii AICI.

Îmi aduc aminte că m-am plimbat prin oraş, am fost la poalele unui deal şi am stat acolo având senzaţia că sunt urmărit de demoni şi că cineva ar vrea să mă omoare. Îmi aduc aminte că am intrat într-o scară de bloc, spre seară, cu intenţia de a mă odihni, iar apoi îmi aduc aminte că am fost trezit de către organele de poliţie, era foarte mare gălăgie, şi ca un flash în momentul în care am fost ridicat am observat probabil o persoană care era pe jos. Am fost întrebat de un poliţist: «Ce-ai făcut, inconştientule?», după care am fost dus la secţia de poliţie”, a declarat oneșteanul anchetatorilor.

În ziua precedent comiterii crimei, Tavi Oprea a agresat o cerşetoare la priveghiul bunicii. Tatăl băiatului a sesizat că e irascibil şi devine violent şi l-a dus acasă, într-un apartament la etajul 1, şi l-a încuiat înăuntru. A sărit pe geam de la etaj şi, fiind desculţ, a intrat într-o altă scară de bloc, unde ştia că e un fotoliu.

Acolo a fost găsit de bătrâna de 78 de ani care se ducea să ducă gunoiul. Un vecin l-a auzit pe Tavi cum ţipa la femeie şi a ieşit pe scară, dar tânărul l-a lovit cu pumnul. Vecinul s-a întors în casă să sune la 112, iar când s-a întors pe scară a văzut o privelişte şocantă, relatează observator.tv.