Aventură plătită scump de doi tineri băcăuani, în ajunul sărbătorii Dragobetelui. Un tânăr de 24 de ani s-a ales cu dosar penal după ce i-a dat mașina iubitei să facă o tură, deși aceasta nu avea permis. Fata este cercetată la rândul ei penal, pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

“La data de 23 februarie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Bacău – Compartimentului de Ordine Publică, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe raza comunei Luizi Călugăra, au depistat în trafic, un femeie de 21 de ani, din comuna Sărata, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Alături de femeia de 21 de ani se afla un bărbat de 24 de ani care a încredinţat spre conducere autoturismul.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştia că nu posedă permis de conducere”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău. (foto: arhivă)