Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Bacău, care a fost infectat cu COVID-19 și s-a vindecat fiind externat azi, a ținut, la plecarea din Spitalul Municipal Onești, să-și arate recunoștința față de personalul medical care l-a tratat. Acesta le-a lăsat o scrisoare de mulțumire medicilor, asistenților și infirmierelor de la secția Terapie Intensivă, unde a stat internat două săptămâni și a trecut prin momente groaznice.

Bărbatul fusese adus la Bacău împreună cu cei doi copii ai săi, toți fiind infectați cu COVID. La un moment dat, starea de sănătate a băcăuanului s-a agravat, iar medicii au fost nevoiți să-l transfere de la Pneumologie, la secția Terapie Intensivă. Copiii au fost transferați înapoi la SJU Bacău, unde mama lor era și ea internată, tot cu COVID.

Două săptămâni, bărbatul a stat la Terapie Intensivă și au fost momente când viața sa a atârnat de un fir de ață. Chiar dacă nu suferea și de alte afecțiuni.

Într-un final, grație efortului medicilor oneșteni, s-a făcut bine și a plecat acasă pe picioarele lui. Și le-a lăsat acesta un mesaj de recunoștință (vezi facsimil).

Scrisoare de mulțumire,

Zilnic îi mulțumesc bunului Dumnezeu că mi-a fost dat să întâlnesc în momente foarte dificile ale vieții mele, un colectiv atât de bine pregătit profesional care a dat dovadă de multă pricepere și devotament în realizarea sarcinilor de serviciu.

Nu am cuvinte prin care să-mi exprim mulțumirea pentru încrederea pe care doctorii, asistenții medicali, infirmierele mi-au insuflat-o încă de la prima întrevedere. Fără această încredere nu cred că mai aveam ocazia să scriu aceste rânduri.

Vă mulțumim tuturor, vă doresc mult succes în activitatea de zi cu zi și ne rugăm bunului Dumnezeu să vă dea multă sănătate.