Producătorul american de suplimente alimentare recunoscute farmaceutic USANA ajunge joi, 6 iunie, în premieră la Onești, la un an de când și-a făcut intrarea pe piața din România.

Seminarul de prezentare va avea loc joi, 6 iunie, la ora 18.00, la Colegiul Tehnic “Petru Poni”, intrarea fiind gratuită.

Pentru cei care nu au aflat încă, produsele Usana sunt consumate de mai mulți ani de jucătoare de tenis renumite, cum ar fi campioana română Simona Halep (foto mare), americanca Sloane Stephens, daneza Caroline Wozniacki precum și de peste 3.000 de atleți campioni olimpici și mondiali.

De altfel, USANA este unul dintre sponsorii WTA (circuitul profesionist feminin de tenis), iar în cadrul unui turneu Indian Wells (SUA), Simona Halep a fost invitată la standul USANA pentru o sesiune de autografe.

Produsele USANA nu sunt folosite doar de sportivi, fiind utilizate la scară largă, în toată lumea.

Prezentarea de joi, de la Colegiul “Petru Poni” din Onești va fi susținută de dr. Liliana Suciu, licențiată în medicină generală la Universitatea de Medicină și Farmacie din Timișoara, în naturopatie (medicină naturistă) și în hidroterapie de colon în Montreal, Canada.

Peste 60 de oameni de știință, farmaciști, chimiști și microbiologi, lucrează pentru USANA, iar unitățile de producție USANA operează conform Bunelor Practici de Fabricație la nivel farmaceutic, suplimentar față de ce este prevăzut de lege cu privire la suplimentele alimentare.

Din 1992, an în care a fost fondată, compania americană de suplimente alimentare și produse de îngrijire personală USANA Health Science a obținut peste 700 de premii internaționale pentru produsele sale. (sursa foto: nutritie-celulara.com)