Începând de luna aceasta, Ștefan Vuza nu mai este numărul unu în conducerea Chimcomplex SA Borzești, unul dintre cei mai mari angajatori din Onești. Funcția de director general CEO al combinatului din Onești a fost preluată de altcineva.

Potrivit news.ro, Tivadar Runtag este noul director general al combinatului Chimcomplex Borzeşti, care a cumpărat activele de bază ale Oltchim, potrivit unui anunţ transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

”Societatea Chimcomplex SA Borzeşti, în calitate de emitent, în conformitate cu prevederile art. 234 alin. 1 lit. g din Regulamentul ASF nr. 5/2018, vă aduce la cunoştinţă că au intervenit schimbări în conducerea emitentului, înregistrări care au fost făcute la Oficiul Registrului de pe lângă Tribunalul Bacău, astfel: Tivadar Runtag – director general CEO; Coman Dumitru – director tehnic”, arată un anunţ transmis BVB.

Cine este Tivadar Runtag

Sursa citată mai scrie că, din octombrie 2015 până în ianuarie 2020, Tivadar Runtag a fost CEE Cluster Manager la Prista Oil, iar între 2012 şi 2014 a fost sales excellence manager la OMV, în Ungaria.

Între 2011 şi 2012 el a fost commercial road transport manager al OMV Petrol Ofisi în Turcia.

Tivadar Runtag a fost totodată şi director al diviziei comerciale la OMV Petrom în România. Anterior, el a lucrat timp de 14 ani în cadrul Shell, Ungaria, arată profilul său de LinkedIn. (sursa foto: gsp.ro)

Articolul integral AICI