La intrarea în 2023, Ștefan Vuza, care deține Chimcomplex SA Borzești, cel mai mare combinat de produse chimice din România, cu două platforme la Onești și la Râmnicu Vâlcea, a transmis o urare angajaților și partenerilor companiei.

„În 2000, la trecerea peste ani, analizând urarea tradițională a românilor “La mulți ani!” am găsit-o imperfectă și am căutat să o îmbunătățesc. De atunci folosesc “La multă viață în ani!” urare pe care vă las pe fiecare dintre voi să o evaluați dacă este mai bună sau nu.

Apoi dacă la fiecare început, cum este și noul an, ne urăm să avem “Noroc” atunci vă urez noroc și mai precis, să aveți NOROC la OAMENI!
Pentru că oamenii sunt în tot și în toate, unii îți dau măsura, alți sunt o binecuvântare, iar alții o lecție, însă ceea ce este cel mai important, este ceea ce ești tu pentru ei și acesta este marele tău rol din 2023!

Vă urez să stați doar lângă oameni care stau lângă voi, care simt dacă vă este mai bine sau mai rău, fără vorbe, lângă oameni care nu vă cântăresc cuvintele, oameni care să vă fie și cruce și casă, totodată!

Vă doresc să aveți aceeași abnegație, implicare, energie infinită, putere nemărginită de cuprindere și înțelegere pe care o caut și eu, să emanați căldură pentru cei din jurul vostru, să dăruiți și să îndrăzniți să fiți chiar și Demiurgi!
Și dacă ați reuși v-aș mulțumi pentru aceste mari realizări așa cum v-aș mulțumi și pentru multe alte lucruri mărunte, care zilnic ne înconjoară și care ne completează viața!

Să începem anul 2023 ascultând muzică bună, cu bucate simple, sănătoase și frumos mirositoare, iar pacea gândurilor să vă “doboare”! Și NU uita că NU sărbătorile trebuie să fie fericite ci oamenii!

Vă doresc să nu vă mai fie frică să spuneți adevărul, pentru că atunci când ești în adevăr, devii un tezaur uman viu și vă mai doresc să fiți cel mai “limpede cap” de când se face chimie în România!

În final vă doresc să regăsiți ceea ce ați pierdut și mulți NU îl mai au, vă doresc …TIMP, timp să vă bucurați, să râdeți, timp pentru fapte și gânduri bune!

Timp nu doar pentru tine, ci pentru a-l dărui și colegilor tăi, dar nu în grabă, ci timp în care să creșteți împreună, să sperați din nou. TIMP să vă mai rămână și vouă, iar în el să vă puteți mira de frumusețea lumii noastre, apoi timp să vă înălțați către stele, timp în care să vă regăsiți, să vedeți fericirea în fiecare zi și în fiecare oră! Vă doresc timp să puteți ierta ce este greșit în jur și în final vă doresc să gustați BUCURIA în fiecare moment al gândirii voastre clare.

Dacă aș fi nevoit să mă limitez la o singură urare, atunci eu aș alege să vă dăruiesc posibilitatea de a vedea lumea prin ochii mei! Pentru că atunci am fi UNA, iar realizările ar fi infinite, fără piedici, fără neînțelegeri, ci doar în armonie și dăruire. Deoarece virtutea începe cu înțelegere și se realizează prin curaj! La fel aș primi și eu să văd viață doar prin ochii voștri, adică printr-o singură pereche de ochi și nu contează a cui este!
Bine ai venit 2023!”, este mesajul transmis de Ștefan Vuza cel care, începând cu data de 10 noiembrie 2022, a preluat și funcția de CEO al Chimcomplex. (foto: Chimcomplex SA Borzești)