Pentru al șaptelea an consecutiv, grupul de firme “Da Bacco”, din comuna Cașin, a fost prezent la INDAGRA, cel mai mare și important eveniment agricol din România, organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie, în perioada 25-29 octombrie 2017.

Grupul de firme “Da Bacco” a ocupat în cadrul centrului expozițional un număr de trei standuri, prin firmele “Da Bacco”, SC Vinul Cașin SRL și, în premieră, SC Agritot SRL.

Înființată anul trecut, SC Agritot SRL Bogdănești are ca domeniu principal de activitate comercializarea de utilaje pentru întreținerea plantațiilor viti-pomicole (mașini de recoltat, de stropit, de ierbicidat, pentru tăierea viței de vie, etc). De altfel, SC Agritot SRL este importator direct de utilaje pentru întreținerea plantațiilor viti-pomicole ale unor producători renumiți în acest domeniu, cum sunt AGRICOLMECANICA Friuli, SCOVA IMPIANTE, TOP PLANT (toți din Italia) și PELLENC (Franța).

În cele 5 zile de INDAGRA, standurile Agritot, Da Bacco și Vinul Cașin au fost vizitate de peste 2.000 de oameni, printre care s-a numărat inclusiv președintele țării, Klaus Iohannis.

“Pe fondul acutizării crizei forței de muncă la nivelul întregii țări, care se resimte în toate domeniile, inclusiv în viticultură, Da Bacco a venit cu soluții pe tot lanțul viticol – înființare, întreținere și recoltare – asigurând din acest an chiar și recoltarea mecanizată a viței de vie”,ne-a declarat noul director de vânzări al grupului Da Bacco, Liviu Dumitrache.

La INDAGRA 2017 au fost prezente peste 600 de companii expozante din peste 25 de țări.