Pe scurt:

  1. Avem două bucăţi echipe. Suntem ONEști!
  2. Presa relatează că cele două echipe joacă fotbal. Nimeni nu ridică vreo obiecție.
  3. Echipele astea, pe rând, ajung să se bată la promovare. Tot pe rând, eșuează. Darabani și încă una. Brodoc. Fără echivoc!
  4. Echipele noastre rămân ale noastre. Și produc spectacol. La liga a 4-a.
  5. Onești, cum suntem, le susținem totuși, apreciind încercările lor de a face pasul spre performanță. Măcar ca să nu-și mai pericliteze integritatea gleznelor, pe tăpșane neștiute. Meciuri de 5 bani.
  6. Echipele noastre „valsează” pe la Căiuți, Brătești sau Dofteana, cu unii care se strâng așa, de weekend, să facă și ei puțină mișcare, laitmotiv pentru o bere după. Își dau în cap însă când se văd, fiindcă pașii de dans nu le mai ies. Valori contondente. Se strigă „şase”!
  7. Numărul de pe tricou al lui Lăcătuș. A luat Cupa Campionilor, dar a și intrat la rupere. Băcăuanul Ardeleanu Vasile este pățit. În urmă, reținem performanțele lui „Lăcă”. Nimic, sau prea puţin despre Ardeleanu. Adică la fotbal se mai și dă la „geoale”. Vorba lui Grigoraş: „Apucă-te, mă, de șah!”
  8. Onești, cum ne-ar plăcea să fim noi, ziariștii, adică eu, UNU, ne/mă facem/fac că nu știm/știu ce se întâmplă în culise. De ce nu relatăm tot? Care doriți să aflați, sunteți invitații mei! Atenție, nu veți afla ceea ce nu am scris, veți afla DE CE nu am scris. Și veți înțelege. Să rămânem OPTimişti!
  9. Nouă, microbiștilor onești, nu ne place ce s-a întâmplat pe stadionul CSM, sâmbătă seara. Dar avem răbdare alte nouă zile (7 iunie este data viitoarei confruntări dintre Onești și Onești) pentru a ne demonstra că efortul vostru ne este dedicat nouă, celor care chiar vă apreciem munca și dăruirea. Oneștiul poate avea O FAȚĂ NOUĂ.
  10. Noua față a Oneștiului este un motiv suficient de bun ca voi, OAMENII DE ZECE, să vă dați mâna. Fiindcă „duşmanul” este altul. ONEŞTI, în LIGA 1!