Sportul Onești, liderul incontestabil al Seriei a 2-a din Liga a 4-a Bacău, continuă antrenamentele cu public pentru play-off-ul de promovare în eșalonul superior. Echipa fraților Daniel și Costel Munteanu și a lui Cristi Vrânceanu a izbutit să depășească 100 de goluri marcate în acest sezon, după un nou galop de sănătate, concretizat printr-un succes categoric, 11-0, pe terenul vecinilor de la AS Bârsănești.

Chiar dacă Tudor Tudorache, golgeterul Sportului din prima parte a campionatului, nu mai este la capacitate maximă din cauza unei întinderi mai vechi la piciorul stâng, care a recidivat, echipa oneșteană rămâne o nucă mult prea tare pentru partenerele de întrecere.

Ultimul exemplu? Cu un Tudorache revenit pe teren încă nerefăcut după absența din jocul precedent cu Măgura Târgu Ocna și preocupat mai degrabă să se menajeze fizic pentru play-off, Sportul tot a marcat o căruță de goluri cu AS Bârsănești, pe care a învins-o cu un neverosimil 11-0. Cele mai multe reușite și-a trecut în cont Vasilă Gâză – 4, și Claudiu Uja – 3.

Trebuie remarcat faptul că unul dintre golurile lui Sportul Onești a fost marcat de Contea Luca, un tânăr de 14 ani din Onești, care și-a făcut debutul cu acest prilej. Contea a înscris din 11 metri.

Sportul Onești a ajuns la 102 goluri marcate în acest campionat în doar 14 meciuri, ceea ce înseamnă o medie de peste 7 goluri pe meci. (foto mare: Sportul Onești / arhivă)