Cosmin Nedelcu alias Micutzu va urca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Onești, la sfârșitul săptămânii viitoare, într-un spectacol care va fi la concurență cu cel produs de Complex Seasons și care îl are cap de afiș pe Paul Lungu, magician și comediant.

Cele două evenimente se suprapun, ambele urmând a se desfășura în seara zilei de vineri, 19 mai. Micutzu, împreună cu Bucălae și George Tănase vor presta la Casa de Cultură Onești între orele 19.00 și 20.30, spectacolul fiind organizat de Front Row Events. Biletele de intrare se vânt cu 30 de lei/bucata și pot fi achiziționate pe internet.

Paul Lungu, magician și comediant apreciat, fost concurent la “Românii au talent” și ”iUmor”, va susține un spectacol de două ore (între orele 20.00 și 22.00) la Complex Seasons, tot pe 19 mai. “Paul Lungu este un magician inedit, comic şi original, multiplu premiat internațional, cu mii de spectacole la activ. Prestaţiile sale l-au adus la un pas de marele premiu în emisiunea iUmor, iar canalul său de YouTube TOP OPT, primeşte sute de mii de vizualizări săptămânal! Stilul, atitudinea și experienţa în divertisment îl fac unul dintre cei mai captivanţi entertaineri români”, se menționează pe pagina de facebook care promovează evenimentul.