Poliţiştii au identificat şi reţinut un bărbat de 49 de ani care, în seara zilei de 21 iunie a.c., ar fi agresat o femeie de 71 de ani, din Comăneşti, care l-ar fi surprins în timp ce sustrăgea bunuri dintr-o locuinţă.

La data de 21 iunie a.c., poliţiştii din Comăneşti au fost sesizaţi de o femeie de 71 de ani, din localitate, despre faptul că, în timp ce se afla în dreptul locuinţei vecinei sale, o persoană de sex masculin ar fi agresat-o încercând să fugă cu bunurile sustrase.

Poliţiştii au procedat imediat la efectuarea de verificări şi, la scurt timp, au depistat şi identificat un bărbat de 49 de ani, din Comăneşti, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate s-a stabilit că bărbatul ar fi sustras aparatură electronică şi produse alimentare dintr-o locuinţă din localitate, profitând de lipsa proprietarei de la domiciliu.

În timp ce acesta încerca să părăsească imobilul cu bunurile sustrase ar fi fost observat de o femeie de 71 de ani pe care ar fi agresat-o încercând să-şi asigure scăparea.

Totodată , bărbatul ar mai fi sustras şi un telefon mobil de la femeia de 71 de ani, în seara zilei de 22 iunie a.c., bun ce a fost recuperat, fiind găsit asupra bănuitului.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore şi prezentat Judecătoriei Moineşti care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Sursa: IPJ Bacău