Polițiștii din Buhuşi au depistat și reținut un tânăr de 26 de ani, bănuit de săvârşirea a două infracţiuni de furt calificat.

La data de 17 decembrie a.c., doi bărbaţi din comuna Blăgeşti au sesizat poliţiştii cu privire la faptul că  persoane necunoscute le-ar fi sustras bunuri din locuinţe.

În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Blăgeşti, autorul faptelor a fost identificat, în persoana unui tânăr în vârstă de 26 de ani, din localitate care a recunoscut comiterea furturilor. Astfel, în luna noiembrie a.c., la intervale de timp diferite, bănuitul ar fi pătruns în două locuinţe de unde ar fi sustras obiecte casnice, electrocasnice şi fier vechi, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 2.600 de lei.

Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Bacău, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. (sursa: IPJ Bacău; foto: imagine ilustrativă)