Aurelian Temișan, carismaticul jurat de la emisiunea “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, și actrița Monica Davidescu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz.

Cei doi artiști consacrați împart bucuria de a fi pe scenă și de transmite publicului lor emoție prin mai multe mijloace (teatru, muzică, etc.).

La Onești, cei doi vor urca pe scena sălii Cinematografului Capitol marți, 20 aprilie, când vor juca în comedia DIVORȚUL ANULUI, în regia lui Ovidiu Cuncea.

Vor fi două reprezentații, de la ora 17.00 și de la ora 19.30, în condițiile în care în sală este permis accesul publicului în limita a 90 de persoane (pentru fiecare dintre cele două spectacole), din cauza pandemiei de coronavirus.

“Ca urmare a intrării municipiului Onesti în scenariul galben, fiecare reprezentație se va desfășura cu o prezenta a publicului în limita a 30% din numărul total de locuri. Astfel, pentru fiecare spectacol sunt disponibile 90 de locuri! 

Spectacolul durează 1 și 40 de minute și se va desfășura cu respectarea tuturor regulilor de securitate și distanțare socială”, au anunțat organizatorii spectacolelor.

Prețul unii bilet este de 80 de lei. Acestea se pun în vânzare începând de joi, 15 aprilie.

“<Divorțul anului>’’este o piesă adaptată, de însuși marele actor Ion Lucian, după o idee a unui film celebru în perioada anilor ‘70 și readaptată zilelor noastre de regizorul, actor Ovidiu Cuncea.

În societatea noastră, în piese de teatru, în seriale de televiziune, în emisiuni, se vorbește tot mai mult despre căsătoria modernă și despre libertatea de a avea parteneri în afara căsătoriei, rămânând în continuare în relația de soț /soție, sau chiar despre salvarea cuplului de la despărțire prin întreținerea unor relații fugitive extraconjugale ale ambilor soți. Toate cuplurile care au încercat au eșuat lamentabil. Până la urmă se dovedește că nu e o soluție pentru salvarea căsniciei ci un drum către pierderea cuplului.

Piesa tratează în mod comic și ironic cu accente dramatice relația soț- soție, a unor oameni ce se îndreaptă spre ,,a treia tinerețe’’ și care se află prinși în vârtejul <ipocriziei convenientelor moderne>”, se arată în descrierea piesei. (foto: imagine ilustrativă)