Două mașini s-au izbit, sâmbătă dimineață, în Onești, pe strada Calea Slănicului, chiar lângă podul peste râul Trotuș, iar două persoane implicate în accident au ajuns la spital, cu răni ușoare – ȘTIREA INIȚIALĂ AICI.

Polițiștii rutieri oneșteni au definitivat cercetările și au stabilit că vinovat pentru producerea accidentului a fost un șofer de 49 de ani, din județul Harghita, care a trecut pe culoarea roșie a semaforului.

“La data de 7 martie, în jurul orei 09.30, polițiștii Biroului Rutier Onești au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările producerii unui eveniment rutier pe strada Calea Slănicului din Onești.

Din primele verificări s-a stabilit că un conducător auto în vârstă de 49 de ani, din județul Harghita, nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 50 de ani, din Onești.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Față de șoferul din județul Harghita s-a luat măsura aplicării unei sancțiuni în valoare de 870 de lei. Totodată, ca măsură complementară acestuia i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspector principal Cătălina Păduraru.