La data de 31 ianuarie a.c., o patrulă de poliție din cadrul Biroului Rutier Bacău, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu au depistat în trafic, un bărbat de 52 de ani, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

……..

La aceeaşi dată, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Traian au depistat în trafic, un bărbat de 39 de ani, din comuna Roşiori, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 F, în comuna Traian, sub influenţa alcoolului.

Rezultatul testului alcoolscopic a fost de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. (sursa: IPJ Bacău)