La data de 28 iulie a.c., polițiștii din Moineşti au depistat în flagrant un tânăr, de 24 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

 

La aceeaşi dată, în jurul orei 22.30, poliţiştii oneşteni au depistat în flagrant un bărbat de 45 de ani, din comuna Buciumi, care conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

La data de 29 iulie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Bacău au depistat în flagrant un bărbat de 46 de ani, din comuna Letea-Veche, care conducea un autoturism pe  strada Constantin Ene, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii continuă cerectările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. (sursa: IPJ Bacău)