La data de 30 noiembrie a.c., în jurul orei 03.00, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Oneşti au depistat în flagrant un bărbat de 48 de ani, din Comăneşti, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mărăşeşti aflându-se sub influenţa alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Oneşti pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

…..

La data de 29 noiembrie a.c., în jurul orei 23.00 poliţiştii din cadrul Poliţiei Rutiere Oneşti au depistat în flagrant un bărbat de 52 de ani, din Târgu Trotuş, în timp ce conducea un autoturism pe DN 12A aflându-se sub influenţa alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Moineşti pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. (sursa: IPJ Bacău)