Poliţiştii din Oneşti, împreună cu un reprezentant al Delgaz Grid au depistat în flagrant o asociaţie de proprietari din localitate, în timp ce avea un bloc de imobile branşat ilegal la reţeaua electrică.

Din verificări a rezultat că iluminatul pe casa scării era asigurat printr-o intervenţie neautorizată asupra instalaţiei de furnizare a energiei electrice.

Poliţiştii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt.

“La data 8 mai, în jurul orelor 12.30, polițiștii oneșteni, împreună cu un reprezentant al Delgaz Grid, au constatat faptul că pe strada Aurora din Onești, pe casa scării unui imobil, instalația de iluminat era racordată ilegal la rețeaua electrică.

Polițiștii au constat că iluminatul pe casa scării era asigurat utilizând energie electrică în mod fraudulos, întrucât firele de alimentare erau legate direct la tabloul de siguranță, fără a fi montat un contor electric și fără a exista un contract cu o firmă de distribuție a energiei electrice. Prejudiciul urmează a fi stabilit reprezentații Delgaz Grid”, ne-a declarat agent șef adjunct de poliție Cătălina Crețu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Din sursele UNU pe Trotuș, în culpă s-ar afla asociația de proprietari care administrează blocul nr. 8 de pe strada Aurora, scara B a acestui imobil fiind găsită cu probleme.

Sursa: IPJ Bacău