Cunoscut drept un copil problemă, un băiat de 15 ani, care abia ieșise din Centrul de Reeducare de la Târgu Ocna, este acum cercetat pentru viol, după ce a obligat un copil de 9 ani să întrețină raporturi sexuale cu el, după cum informează realitateadebacau.net.

Atât copilul acuzat pentru viol, cât și victima acestuia, sunt din Adjud (județul Vrancea), localitate situată la circa 40 de kilometri de Onești.

“În urma cercetărilor efectuate de către polițiști s-a stabilit că minorul de 9 ani s-ar fi întâlnit în fața blocului cu doi tineri, în vârstă de 13, respectiv 15 ani, cu care ar fi plecat apoi de bunăvoie spre locuința unuia dintre ei. Băiatul în vârstă de 9 ani ar fi intrat în apartament doar cu tânărul de 15 ani, celălalt rămânând în scara blocului. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Adjud”, au precizat reprezentanții IPJ Vrancea, conform sursei citate. (foto: arhivă)