Polițiștii din cadrul Poliţiei Comunale Sascut au fost sesizaţi de către un angajat al unui operator economic, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras de pe un teren agricol de pe raza comunei Sascut, un generator de curent care alimenta un pivot de irigaţii.

„La data de 15 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Comunale Sascut au fost sesizaţi de către un angajat al unui operator economic, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată în intervalul 12.00-13.00, persoane necunoscute au sustras de pe un teren agricol de pe raza comunei Sascut, un generator de curent care alimenta un pivot de irigaţii.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști a fost identificat bunul sustras pe un teren viran din localitate.

Generatorul electric în valoare de 10.000 lei a fost restituit societății păgubite. Polițiștii au deschis un dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Echipa de polițiști angrenată în activitățile investigative a identificat doi bărbați, unul din județul Brăila şi altul din județul Neamţ, bănuiți de comiterea faptei.

În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reţinuti pentru o perioadă de 24 ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a IPJ Bacău”, a precizat purtătorul de cuvând al IPJ Bacău, subcomisar Cătălina Păduraru. (foto: imagine ilustrativă)