Cel mai bun marcator al echipei Viitorul Curița în sezonul 2016-2017, în care echipa cășuneană a fost la un pas să promoveze în Liga a 3-a, a făcut publice motivele pentru care a ales să nu mai continue la echipa pregătită de Costică Ene.

Într-o postare pe facebook, Silviu Lupu scoate la iveală relațiile încordate pe care le-a avut cu antrenorul Costică Ene, acestea fiind – susține jucătorul – și principalul motiv al “divorțului” dintre el și Viitorul Curița.

“Această inevitabilă despărțire a venit în urma neputinței mele de a mai suporta, să zicem, mofturile și lipsa de apreciere din partea antrenorului, în primul rând, și al altora pe care nu îi voi menționa aici. Din punctul meu de vedere, un antrenor trebuie să fie, în primul rând, un bun pedagog și un prieten și mai bun, lucru care îi lipsește cu desăvârșire domnului Costică Ene. Acesta este principalul motiv pentru care am ales să părăsesc echipa, nu concurența sau mai știu eu ce. Mulțumesc tuturor pentru că m-au acceptat de la bun început la echipă și le doresc tot binele din lume, a scris fostul atacant al Viitorului Curița.