Laurențiu Neghină, administratorul grupului de firme Nevila Onești, care are nu mai puțin de 300 de salariați, a anunțat, astăzi, că se raliază demersului lansat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, în cadrul campaniei “România vrea autostrăzi”. Foarte mulți afaceriști și companii din țară s-au alăturat campaniei inițiate de Ștefan Mandachi, intitulată „România vrea autostrăzi. ȘÎ EU!”

“Vineri, 15 martie, ora 15.00, rețeaua de magazine Nevila își va suspenda activitatea timp de 15 minute. Demersul vine în urma provocării lansate de Ștefan Mandachi, în cadrul campaniei România vrea autostrăzi”.

Astfel, cei 300 de salariați din cadrul companiilor pe care le dețin își vor întrerupe activitatea pentru 15 minute, la ora precizată.

Pentru ca demersul să nu capete o conotație politică, precizez că NU voi candida pentru funcția de primar și nici pentru altă funcție publică.

De asemenea, precizez că acest demers nu este o acuză la adresa clasei politice, ci un îndemn pentru implicarea acesteia în demararea, cât mai rapidă, a acestui proiect”, a anunțat Laurențiu Neghină, fost primar al municipiului Onești, într-o postare pe Facebook.