Circa 1.400 de seniori ai Oneștiului și-au dat întâlnire, pentru câteva ore, la Sala Polivalentă Nadia Comăneci” din localitate, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice.

Toți aceștia au fost întâmpinați la sosire de către reprezentanți ai administrației publice locale, în frunte cu primarul și cu viceprimarul orașului, Nicolae Gnatiuc, respectiv Laura Abageru, care le-a înmânat flori și cutii cu bomboane.

În sală s-a aflat și o oneșteancă, Elisabeta Strat, care a împlinit la început de octombrie vârsta de 100 de ani. Aceasta a primit din partea administrației din Onești un premiu de 1.500 de lei.

Câte 700 de lei a primit și fiecare dintre cele 56 de familii din Onești care au sărbătorit, anul acesta, împlinirea a 50 de ani de căsătorie. Toate aceste familii au urcat pe scenă, pentru a fi aplaudate de restul participanților la eveniment și pentru a ciocni o cupă de șampanie.

În partea a doua a evenimentului, interpretul Paul Surugiu Fuego a ridicat lumea în picioare, foarte multe vârstnice oferindu-i îndrăgitului artist trandafirul roșu primit la intrare.

Deputatul Theodora Șotcan, venit la Onești cu ocazia semnării contractului privind reabilitarea energetică a spitalului din localitate, a ținut să le transmită pensionarilor că Guvernul are în vedere modificarea Legii pensiilor pentru „a îndrepta toate inechitățile care există și pentru a îmbunătăți viața pensionarilor”. (foto: onestionline.ro)