Numărătoarea inversă a început, dar nu știți unde să vă petreceți noaptea dintre ani? Luați un creion și o coală de hârtie și notați! Vă spunem noi care sunt unele din variantele de preferat.

Cei mai mulți dintre noi ne lăsăm pe ultima sută de metri când trebuie să facem o alegere. Din această cauză se întâmplă să ratăm unele ocazii, dar tocmai acest lucru ar putea reprezenta o șansă neașteptată pentru oneștenii care țin să petreacă o noapte de neuitat la trecerea dintre ani. Hello, REVELIONUL 2020 bate la ușă!

Oneștenii nu au Palatul Parlamentului lângă ei – cunoașteți, desigur, sofisticatele revelioane de la kilometrul zero al Capitalei – însă au șansa să petreacă cu ștaif chiar la ei în oraș. Și nu bine, ci excelent cu trupă de cabaret, cu purceluș la proțap, cu tot tacâmul.
Salonul Trattoria Events, situat la ieșirea din Onești spre Brașov, are pregătite trupa de cabaret și purcelușul la proțap, meniul festiv, băuturi alcoolice și nonalcoolice la discreție, totul pentru o noapte de distracție memorabilă.

Elegant prin definiție, salonul Trattoria Events o mai are în “meniu”, în noaptea de REVELION 2020, pe cunoscuta artistă de muzică populară Gabriela Comăneci împreună cu band-ul ei.

Gabriela Comăneci este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din țară, aceasta studiind Academia de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

Același meniu despre care am vorbit va fi însoțit de băuturi atent alese de “somelierii” restaurantului, astfel încât să completeze perfect o petrecere exclusivistă de care toată lumea să-și amintească cu plăcere.

Totul este să vă țină puterile, că petrecerea durează până în zori.
Fotografii cu salonul Trattoria Events găsiți AICI